taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
bunesti incendiu casa pompieri

Incendiu în Bunești la o casă, un bărbat a suferit arsuri – VIDEO

Un incendiu a fost anunțat joi seara la Bunești, în comuna Mintiu Gherlii. Focul a cuprins o casă de locuit, iar un om a suferit arsuri.

Alerta a fost dată în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Dej, precum și o autospecială din cadrul SVSU Gherla.

Salvatorii SMURD au acordat asistență medicală de urgență unui bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani. Omul a fost transportat la spital cu arsuri în zona capului și a spatelui, pe aproximativ 15% din suprafața corpului. Victima era conștientă și cooperantă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau generalizat la întreaga locuință, respectiv parter și acoperiș.

Deși locuința a fost distrusă de flăcări, intervenția pompierilor a limitat extinderea focului la o altă casă situată în imediata vecinătate, la circa 2 metri. De asemenea, după finalizarea operațiunilor de stingere pompierii au găsit o butelie de gaz care era în interiorul casei cât timp aceasta a ars.

Intervenția pentru stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative a durat două ore, iar cercetările preliminare au stabilit că focul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă.

video în continuare

imagini Alex Prunean

sus(2)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns