taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
incendiu cornesti pompieri

Incendiu de casă la Cornești, totul a pornit de la o butelie, bărbat surprins de explozie

Două autospeciale și un echipaj de Ambulanță au fost dislocate joi dimineață dimineață pentru a stinge un incendiu, urmat de o explozie, care a cuprins o casă de locuit din localitatea Cornești, comuna Cornești. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului, casa ardea în totalitate, locatarul casei fusese evacuat și primea îngrijiri de la echipajul SAJ.

Din spusele martorilor, bărbatul, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a încercat să verifice butelia de gaz, moment în care s-a aprins jetul de gaz. Deși a încercat să se evacueze singur, acesta a fost surprins de explozie înainte să poată ajunge în afara casei.

explozie butelie cornesti

Mai mulți localnici, aparținători ai bărbatului și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Cornești au asigurat prima intervenție după producerea exploziei și au reușit să evacueze bărbatul surprins de explozie înăuntrul casei, înainte ca locuința să fie cuprinsă în totalitate de flăcări. Bărbatul a primit asistență medicală de urgență de la echipajul medical, fiind în stare de conștiență și cooperant, cu arsuri la nivelul spatelui și a feței.

incendiu cornesti pompieri

Flăcările au fost stinse în limitele în care au fost găsite de pompieri, evitând propagarea acestora la anexele din gospodărie și la casele din apropiere.

sus(0)jos(4)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?