hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

incediu casa livada

Incediu la o casă în Livada – VIDEO

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat miercuri după-amiază în jurul orei 15,30 producerea unui incendiu în localitatea Livada din comuna Iclod.

Din primele informații, focul s-a declanșat la o casă din sat, cel mai probabil de la un cazan lăsat nesupravegheat. Martori ai evenimentului spun că flăcările au cuprins o magazie și s-au extins la o clădire nouă, învecinată.

incediu casa livada

La locul incendiului au intervenit pompierii de la Serviciul Voluntar din Iclod și pompieri de la Detașamentul din Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă.

La stingere au dat o mână de ajutor vecinii, dar și primarul și viceprimarul din Iclod, spun oamenii. In trecere prin zonă se afla și primarul din Fizeșu Gherlii, care a văzut incendiu de la șosea și s-a alaturat la operatiunile de stingere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că focul a afectat acoperișul unei case, s-a extins la două magazii, una de lemne și alta de materiale diverse și a fost afectat acoperișul unei case din apropiere.

In urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

  • știre în curs de actualizare

video în continuare

sus(2)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns