taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
urs accident lovit masina

Încă un urs lovit de mașină, în Mureș, este viu

Cazurile cu accidente în care urșii sunt loviți de mașini se înmulțesc pe zi ce trece. Joi seara a avut loc un astfel de accident în județul Mureș, între localitățile Găești și Bălăușeri.

Au intervenit polițiștii, jandarmii, reprezentanți de la Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului și membrii comitetului local pentru situații de urgență.Din primele informații, ursul era în viață la momentul sesizării.

La fața locului s-a deplasat și reprezentantul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș care, însoțit de medicul veterinar din zonă, a evaluat starea ursului.

În paralel, la locul accidentului s-a deplasat și o echipă de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș, dotați cu o cușcă specială, în cazul în care ursul poate fi salvat.

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a dispus declanșarea procedurilor imediate de intervenție la fața locului, atât pentru protejarea populației, reducerea pagubelor, cât și pentru salvarea ursului.

ACTUALIZARE

Deși s-a crezut inițial că ursul a murit, acesta este încă în viață. A fost tranchilizat și transportat la Gradina Zoologică din Târgu Mureș.

Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în București. În el se aflau doi pasageri, care au scăpat teferi, dar mașina a fost avariată.

Prefect pus pe liber din cauza unui accident cu un urs – VIDEO

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns