revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
urs accident lovit masina

Încă un urs lovit de mașină, în Mureș, este viu

Cazurile cu accidente în care urșii sunt loviți de mașini se înmulțesc pe zi ce trece. Joi seara a avut loc un astfel de accident în județul Mureș, între localitățile Găești și Bălăușeri.

Au intervenit polițiștii, jandarmii, reprezentanți de la Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului și membrii comitetului local pentru situații de urgență.Din primele informații, ursul era în viață la momentul sesizării.

La fața locului s-a deplasat și reprezentantul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș care, însoțit de medicul veterinar din zonă, a evaluat starea ursului.

În paralel, la locul accidentului s-a deplasat și o echipă de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș, dotați cu o cușcă specială, în cazul în care ursul poate fi salvat.

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a dispus declanșarea procedurilor imediate de intervenție la fața locului, atât pentru protejarea populației, reducerea pagubelor, cât și pentru salvarea ursului.

ACTUALIZARE

Deși s-a crezut inițial că ursul a murit, acesta este încă în viață. A fost tranchilizat și transportat la Gradina Zoologică din Târgu Mureș.

Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în București. În el se aflau doi pasageri, care au scăpat teferi, dar mașina a fost avariată.

Prefect pus pe liber din cauza unui accident cu un urs – VIDEO

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns