mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
porc tuica

Încă un șofer prins băut la volan, după tăiatul porcului, la Vișea, în Jucu

Tăiatul porcului este o adevărată tradiție care se lasă, mai ales la țară, cu mici petreceri, stropite cu alcool. Tinde din păcate să devină tradiție și urcatul apoi la volan.

Întâmplarea duce din nou în comuna Jucu. Aici, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un șofer a fost prins băut, în timp ce se îndrepta cu mașina și cu prietenii spre șoseaua principală, la ore înaintate din noapte.

Marți povestea s-a repetat. Pe la ora 16, un alt bărbat, de 58 de ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca, a fost prins de polițiștii de la Compartimentul Rutier Gherla, prin localitatea Vișea, în comuna Jucu. Aparatul cu care a fost testat a arătat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul a recunoscut că a fost la tăiatul porcului și că a mai sorbit din păhărel. Lucru care îl va costa: i s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. Bărbatul a fost condus la spitalul din Gherla, pentru recoltarea de probe biologice care să stabilească alcoolemia în sânge.

La doar câteva minute, tot în localitate, polițiștii au oprit un alt șofer, de 51 de ani, din Vișea. Acesta a fost ceva mai cumpătat cu băutura și a avut doar 0,10 pe etilotest. El s-a ales cu permisul suspendat pe 90 de zile și cu un mizilic de amendă, de 1305 lei.

foto: arhiva

A crezut că la 2 noaptea polițiștii dorm, după tăiatul porcului s-a pornit băut cu mașina prin Jucu

 

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns