taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
permis auto ucraina

Incă un șofer cu permis auto fals din Ucraina – tânăr din Sic prins de polițiști l-a volan cu acte contrafăcute

Un tânăr de 21 de ani din Sic a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism. Din verificări a rezultat că acesta nu avea permis de conducere.

S-a întâmplat joi, 19 aprilie, în jurul orei 13, când poliţişti din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Gherla – Postul de Poliţie Comunal Sic au depistat în trafic un tânăr de 21 din Sic, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua care trece prin comună, deşi nu deţinea permis de conducere.

Cu ocazia verificărilor efectuate, acesta a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile din Ucraina, dar în urmă verificărilor a reieşit faptul că permisul prezentat este fals.

În acest caz se efectuează acum cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Numărul şoferilor prinși cu permise de conducere ucrainene false este în creștere de la o zi la alta, semn că există o adevărată filieră în acest domeniu. Pentru a procura un astfel de document, cei interesaţi achită sume care pot ajunge până la 1.000 de dolari.

Un caz asemănător s-a produs în urmă cu două luni, în comuna Mica, unde un șofer a prezentat un permis de conducere ucrainean, suspect a fi fals.

foto: arhiva

Sofer cu permis de Ucraina oprit de polițiști la Mica – adevăr sau provocare

sus(3)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns