ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
minge fotbal dezumflata

Încă o echipă de fotbal eliminată din liga IV Cluj

După excluderea echipei de fotbal Vulturul 2020 Mintiu Gherlii, petrecută toamna trecută, liga a IV-a este zguduită de o nouă veste, în aceeași notă.

Liderul campionatului 2021-2022, Supporter 2.0 Cluj-Napoca, a fost retrogradat în liga a V-a. Aceasta este hotărîrea Comisiei de disciplină a Federației Române de Fotbal din 13 iulie, ca urmare a neprezentării formaţiei clujene la primul meci programat în cadrul fazei regionale a Cupei României, cu câştigătoarea cupei pe judeţul Satu Mare, Recolta Dorolţ.

Supporter 2.0, nemulţumită de arbitrajul partidei retur a barajului pentru promovarea în liga a III-a, susţinut cu Victoria Carei, pierdută cu 0-3, a luat decizia de a nu se prezenta la acest joc programat în Cupa României.

Cei de la FRF au reacţionat şi au hotărît excluderea din liga IV și retrogradarea în liga a V-a. Să vezi şi să nu crezi, campioana ligii a IV-a, în loc să promoveze, pur şi simplu a retrogradat într-un eşalon inferior.

După unele zvonuri, s-ar putea ca Supporter 2.0 să nu evolueze nici în liga a V-a, aşa că echipe ca Arieşul Mihai Viteazu, Unirea Iclod sau CS Floreşti ar putea avea din toamnă o misiune mai uşoară în lupta pentru câştigarea campionatului ligii a IV-a.

O măsură asemănătoare – excludere și retrogradare în eșalonul inferior, a fost luată de către FRF și în cazul echipei Victoria Lețcani din Iași, neprezentată la meciul dinn Cupa României.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns