taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
ioan galgoczy sculptura gherla

În vizită la meșterul Ioan Galgoczy, ce pregătește de 8 martie pentru doamne și domnișoare – VIDEO

Fiecare vizită acasă la sculptorul Ioan Galgoczy din Gherla se lasă cu surprize plăcute, pentru că meșterul nu are stare și mereu are ceva nou de arătat. Mai ales în preajma sărbătorilor, îi vin idei noi pentru lucrările sale din lemn.

Peste câteva zile este 8 martie, iar artistul, care a devenit celebru în toată țara după apariția la emisiunea „Românii au talent”, a pregătit cele mai frumoase flori, pentru doamne și domnișoare. Nu sunt flori obișnuite, sunt lucrări migăloase, pe care Ioan Galgoczy le-a sculptat cu pasiune.

Alături de buchetele de cale, în fața casei meșterului a apărut și un tânăr, realizat tot prin îmbinarea de rădăcini și trunchiuri de lemn, pe care ochiul format le-a observat rapid și le-a folosit într-un scop frumos.

Noile lucrări urmează să fie expuse zilele următoare la Centrul Turistic din centrul orașului, în semn de prețuire pentru reprezentantele sexului frumos.

La cei  66 de ani, meșterul Ioan Galgoczy găsește încă resurse pentru a crea și a aduce bucurie, prin modelarea darului naturii.

video în continuare

sus(29)jos(0)

Lasă un răspuns