taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
gherla 1 decembrie serbare online

În premieră, serbare ONLINE cu copiii de Ziua României, la Gherla – VIDEO

Un obicei frumos al copiilor de la Școala Nr. 1 din Gherla, acela al serbărilor prilejuite de diversele sărbători, a fost păstrat și de Ziua României, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, în vremuri de pandemie cu Covid.

De o lună de zile, copiii fac școală de acasă, și fiecare se descurcă cum poate. Învățătorul clasei a IV-a A, Ioan Rus, a lansat elevilor provocarea unei serbări online, în premieră. Dacă în alții ani, de 1 Decembrie, de Dragobete, sau de sărbătorirea Unirii Principatelor Române, programele artistice se desfășurau în sala de clasă, în 2020 micii participanții s-au reunit în mediul virtual.

În acest scop a fost folosită platforma pe care se desfășoară cursurile școlare. Într-un program cu poezii și cântece, copiii au sărbătorit 102 ani de la Unirea românilor. Cu stegulețe în mână sau cu tricolorul la piept, cei mici au celebrat astfel cel mai important moment istoric al națiunii, când Transilvania s-a unit cu Țara Mamă, dând naștere României Mari.

„Va mulțumim că ne primiți în casele dumneavoastră și vă dorim LA MULȚI ANI și SĂRBĂTORI FERICITE!”, a fost mesajul de final al învățătorului.

În 2020, parada militară de la Gherla, din centrul orașului, care aduna mii de localnici, a fost anulată, după 8 ani de când s-a organizat fără întrerupere. Primarul Ovidiu Drăgan a anunțat că în cursul serii de marți se vor aprinde și luminile de sărbători în oraș, dar că nu vor mai fi și alte manifestări.

video în continuare

sus(39)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns