gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
motociclist

În iulie toate drumurile duc la Festivalul Celtic Transilvania, la Băile Figa – concerte rock și paradă moto

Celtic Transilvania, cel mai fain și mai friendly festival din România, va avea loc în perioada 21-23 iulie 2023 la Băile Figa, lângă Beclean, în județul Bistrița-Năsăud, în inima Transilvaniei.

Sub raportul calitate preț, este cel mai ieftin festival din țară, pentru ceea ce organizatorii îți pun la dispoziție în cele trei zile de vis. Un festival pentru întreaga famile, de la nepoți la bunici. Un festival la care e fain să mergi cu o gașcă cât mai numeroasă.

festival celtic transilvania baiel figa beclea bistrita 2023 program

Festivalul Celtic Transilvania este mai mult decât un festival, este o mini vacanță all inclusive: concerte cu formații de legendă ale muzicii rock românești și internaționale, istoria reconstituită pe viu de cele mai bune grupări de reenactori din România și o spectaculoasă paradă moto.

festival celtic transilvania 2023 program

Pe lângă acestea, o mulțime de posibilități de recreere și divertisment: Băile Figa (piscine cu apă dulce și sărată, caldă și rece, topogane, etc), Centrul recreativ Legacy (bazine încălzite, jacuzzi, spa, saună, bowling, sală fitness, etc) situat tot lângă locația festivalului, Herghelia Beclean (una dintre cele mai importante herhelii din România), situl arheologic de la Băile Figa (exploatare a sării, aprox. 3000 î.H), trasee de drumeții etc.

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor, cu autobuzele electrice din rețeaua de transport public. De asemenea, există posibilitatea de a închiria o bicicletă, clasică sau electrică.

Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi una de calitate și cu prețuri decente, așa cum deja știu participanții la edițiiel trecute.

Este un festival care nu trebuie să îl ratezi în 2023. Cine a fost o dată la Festivalul Celtic Transilvania va reveni în fiecare an, garantat!

Mai multe detalii legate de organizare, regulament de acces, formații și program pe site-ul  www.festivalulceltictransilvania.ro si paginile de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok)

Biletele sunt pus în vânzare pe platformele www.ambilet.ro , www.iabilet.ro , www.bilete.ro.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns