taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
2018 scoala politie cluj admitere

În februarie începe admiterea pentru școlile de agenți și subofițeri la MAI, câte locuri sunt

A fost aprobat calendarul admiterii pentru școlile de agenți și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne, a anunțat luni ministrul MAI, Lucian Bode.

Astfel, începând cu 15 februarie și până în 28 februarie 2021, cererile de înscriere se pot depune la structurile de resurse umane aparținând inspectoratelor generale și județene, cu precizarea că dosarul de candidat trebuie completat până în 10 martie 2021.

Vor fi disponibile 2.403 locuri, repartizate astfel:

• 1.483 locuri specializare agent de poliție;
• 220 locuri specializare agent de poliție de frontieră;
• 400 locuri specializare subofițer de jandarmerie;
• 256 locuri specializare subofițer de pompieri și protecție civilă;
• 22 locuri specializare maistru militar auto.

În afara evaluării cunoștințelor, care va avea loc pe 27 martie, candidații vor mai susține testarea psihologică și proba sportivă, conform planificării. Pentru cei care trec de aceste etape, urmează examinarea medicală.

În următoarele zile, site-urile unităților de învățământ ale MAI – Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina , Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești , precum și cele ale inspectoratelor generale vor publica informații utile.

foto: arhiva

sus(5)jos(2)

Lasă un răspuns