taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
pistol amenintare

In Cluj, ca-n filme: amenintari cu pistoalele intr-un local!

Poliţiştii clujeni au depistat doi tineri care, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan survenit într-un local public, ar fi ameninţat cu pistoalele mai multe persoane.

Miercuri, 10 septembrie, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în jurul orei 00:50, într-un local public de pe strada Piezişă, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc o altercaţie.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict spontan.

În acest context, doi tineri ar fi ameninţat alţi tineri cu pistoale, fără a le arma sau efectua vreun foc de armă. Ulterior, cu un autoturism, aceştia au părăsit localul.

Poliţiştii au efectuat verificări şi în mai puţin de două ore de la sesizare i-au depistat pe cei implicaţi pe strada Calea Turzii. Aceştia au fost legitimaţi şi s-a stabilit că este vorba de doi tineri clujeni de 25, respectiv de 26 de ani.

Asupra tânărului de 26 de ani, deţinător legal de armă, a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc, iar asupra celuilalt o brichetă sub formă de pistol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „ameninţare”, faptă prevăzută de Codul penal.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns