taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
retet horia varlan gherla

În căutarea rețetei naționale, Horia Vîrlan a ajuns la Gherla, cu ce a fost tratat – VIDEO

Când este vorba despre mâncare, nimeni nu se dă deoparte. Dar care e cea mai bună rețetă pentru o masă de succes? Horia Vîrlan, specialistul în bucătărie, a început să colinde țara în lung și în lat, pentru a gusta din bunătățile tradiționale din România.

În fiecare episod din emisiunea „Alege rețeta națională”, Horia Vîrlan și trei concurenți din zone diferite ale României, poposesc pe rând, la fiecare acasă. Concurenții se notează reciproc iar Horia Vîrlan are drept de veto prin propriile lui note.

La Gherla, Erika Esztegar a fost gazdă bună pentru oaspeții veniți din nordul țării, din Maramureș, de la Vișeu și din capătul opus al României, de pe Dunăre, de la Calafat.

Gospodina din vechiul Armenopolis a demonstrat că a luat foarte serios sarcina a păstra și transmite mai departe din tradiția populară armenească, insuflată de tatăl ei, peste care și-a pus amprenta tradiția maghiară, din partea mamei.

Ciorba de urechiușe a fost apreciată de concurenți, dar și de Horia Vîrlan, intrigat de o ciorbă cum nu a mai întâlnit. Și felul al doilea a fost o provocare pentru participanții la festinul culinar.

La finalul emisiunii, judecătorul șef a stabilit care a fost cea mai bună rețetă.

video în continuare

sus(44)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Câte 2 tufe de verdețuri + multe sticle de lapte adevărat fierte de știau toți vecinii.
    Din păcate gusturile ne pleacă odată cu bătrânii - dar rămân ca tradiții și la pasionați.
    Mulțumim!!

    sus(1)sus(0)

Lasă un răspuns