taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
ghiseu finante bani

Impozitul pentru o categorie de masini s-a redus

Persoanele care detin o anumita categorie de masini platesc un impozit redus cu aproape 100%, se mentioneaza intr-un act normativ care a completat recent Codul fiscal.

OUG nr. 2/2015, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 176 din 13 martie si care a intrat in vigoare la aceeasi data, a introdus noua prevedere in Codul fiscal, informeaza avocatnet.ro.

Mai exact, actul normativ stabileste ca in cazul mijloacelor de transport hibride, impozitul se reduce cu 95%.

Codul fiscal prevede la art. 263 ca taxa asupra mijloacelor de transport se calculeaza in functie de mijlocul tipului de transport.

In cazul oricaruia dintre urmatoarele vehicule, impozitul pe mijlocul de transport se calculeaza in functie de capacitatea cilindrica a acestuia, prin inmultirea fiecarei grupe de 20 cmc sau fractiune din aceasta cu suma corespunzatoare din tabelul de mai jos:

impozit

Pe langa aceste prevederi, Codul fiscal stabileste, ca urmare a completarii aduse de OUG nr. 2/2015, ca in cazul mijloacelor de transport hibride, impozitul se reduce cu 95%.

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns