ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
gherla schimb carte liceu ana ipatescu

Împarte o carte, câștigă un prieten! – activitate cu adolescenții la festivalul „Verde la Armenopolis”

“Împarte o carte, câștigă un prieten!” a fost motto-ul activității desfașurate în cadrul Eco festivalului „Verde la Armenopolis”, în locația de lângă liceul Ana Ipătescu din Gherla.

Un grup de liceeni, cursanți ai programului Leaders Explore, au dat naștere proiectului WelcomeBook, prin care se dorește un plus de valoare adus comunității.

Coordonatorul proiectului la nivelul orașului Gherla este eleva Valentina Uțiu de la Liceul teoretic „Ana Ipătescu”. Scopul acestui proiect este de a crea o comunitate de cititori care să-și împrumute cărți între ei, dar și schimbul de idei, astfel fiind încurajată și interacțiunea cu oameni noi.

Activitatea de duminică, 23 septembrie, a debutat cu discursul prof. Mihaela Mureșan de la liceul Ana Ipătescu, care a vorbit despre impactul cititului asupra elevilor și despre importanța cărților în viața noastră. A urmat de intervenția Oanei Durcău, elevă în clasa a XII-a la Liceul teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca, care a prezentat proiectul WelcomeBook.

gherla schimb carte liceu ana ipatescuA fost prezentă și Andreea Anghel, psiholog și administrator al psiho-tecii Fundației Creștine Sf. Nicolae Gherla, locație care oferă consiliere psihologică gratuită persoanelor care au nevoie, dar și o minibibliotecă cu cărți din domeniul psihologiei. Aceste intervenții au fost completate de discursul părintelui Edmund Dujardi, care a vorbit despre adevăr și frumusețe, ca valori morale.

Activitatea a avut un impact extraordinar, fiind prezenți numeroși elevi ai Liceului teoretic Ana Ipătescu, dornici de a face schimb de carte și de ce nu, și de idei.

Activitatea proiectului va fi sprijinită în continuare de profesoarele Mihaela Mureșan și Adriana Rus, prin antrenarea elevilor doritori de astfel de activități.

„Felicitări tuturor celor implicați și la cât mai multe activități de acest fel și să nu uităm că datorită cărților, omenirea a putut să evolueze de-a lungul timpului”, spune prof. Adriana Rus.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns