taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
impadurire mintiu gherlii tineri interact gherla

Împădurire la Mintiu Gherlii, mobilizare cu tinerii: like-uri pentru copaci!

200 de copaci au fost plantați sâmbătă la Mintiu Gherlii. Este vorba despre o acțiune a unui grup de tineri din Gherla . Scopul activității din weekend a fost acela de conștientizare a populației asupra importanței împăduririlor.

impadurire mintiu gherlii tineri interact gherla

Orașul Gherla, cât și împrejurimile, se confruntă cu problema defrișărilor, fie că este vorba despre copaci uscați sau bolnavi, ori de construcții noi, care înghit spațiul verde, ori de mâini criminale.

impadurire mintiu gherlii tineri interact gherla

„Mulți copaci din pădurile noastre ajung să fie tăiați, iar asta duce la urmări negative, cu un impact puternic asupra climei, al aerului de care locuitorii au nevoie, cât și la distrugerea unor habitate”, spune Andreea, una dintre tinerele implicate.

impadurire mintiu gherlii tineri interact gherla

Interact Gherla, un ONG nonprofit cu scopuri de caritate și dezvoltare a tineretului, și-a prezentat inițiativa plantării de copaci pe rețelele de socializare. „Pentru 5 like-uri, plantăm un arbore!”, iar aprecierile s-au ținut lanț și au depășit așteptările. Astfel că pe 17 aprilie au reușit să planteze, cu sprijinul Ocolului Silvic Gherla, un număr de 200 de copaci, la marginea satului Mintiul Gherlii.

“Dorim să stârnim un interes cât mai mare pentru sănătatea pădurilor. Natura a avut grijă de noi când am avut nevoie, acum e rândul nostru să îi sărim în ajutor !”, este mesajul tinerilor.

impadurire mintiu gherlii tineri interact gherla

sus(52)jos(0)

Lasă un răspuns