taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
apahida tienanmen

La Apahida, ca în Piața Tienanmen în ’89: ce a pățit un muncitor de la drumuri care a vrut să oprească un TIR din înaintare – VIDEO

Imaginile de pe drumurile din Cluj arată că tot mai mulți șoferi sunt cu nervii întinși la maximum, sătui de drumuri rele, blocaje în trafic, gropi în asfalt. La Apahida, un muncitor de la drumuri a fost împins de un TIR, care a forțat intrarea pe un drum aflat în lucrări de reabilitare.

Filmulețul a fost distribuit vineri pe rețelele sociale. Totul s-ar fi întâmplat lângă benzinăria OMV de la Apahida. Un sector de drum închis pentru lucrări a fost forțat de mai multe autotrenuri.

Deși în fața sa se afla un lucrător, care a încercat să oprească mașinile, un șofer mai nervos și-a continuat drumul, fără să fie impresionat de muncitorul aflat la foarte mică distanță de mașină și care nu voia să îl lase să înainteze.

Conducătorul auto a avansat încet cu mașina și l-a forțat în cele din urmă pe lucrător să se dea la o parte, riscându-și altfel viața. Mai multe TIR-uri care așteptau în coloană și-au continuat apoi drumul pe șoseaua aflată în lucru.

Imaginile au ajuns la poliție, care a început verificări pentru identificarea șoferului.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care se observă conducătorul unui ansamblu de vehicule care se deplasează pe DN1 C, fără a respecta indicațiile persoanei desemnate pentru dirijarea circulației pe sectoarele de drum pe care se execute lucrări de abilitare, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida efectuează verificări în vederea stabilirii identității conducătorului auto, față de acesta urmând a fi luate măsurile legale în conformitate cu art. 29, alin. 2 din OUG 195/2002R.”

video în continuare

Imaginile de la Apahida aduc aminte, păstrând preporțiile, de cele petrecute în Piața Tienanmen din China, în 1989. Atunci, un om s-a pus în fața tancurilor care, într-un exercițiu de forță, demonstrau puterea regimului. Atunci tanchistul a fost cel care a renunțat, în fața brațelor goale ale omului.

sus(1)jos(11)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?