hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident cluj

Ieșirea din Cluj paralizată de un accident cu 6 mașini

Circulația oricum îngreunată la ieșirile din Cluj a fost dată peste cap miercuri dupa-amiază de un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Accidentul s-a produs la ieșirea spre Florești. Intr-un adevărat carambol au fost prinse nu mai puțin de șase mașini.

La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale SMURD. Din primele informații, s-a înregistrat o singură persoană rănită, iar cauza accidentului ar putea fi viteza neadaptată.

ACTUALIZARE

O conducătoare auto de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce cond un autoturism pe DN1, pe sensul de mers Florești-Cluj, nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism, condus regulamentar de o femeie de 40 de ani din Florești.

Ulterior, autoturismul lovit a fost proiectat in alt autoturism, condus regulamentar dinspre Cluj-Napoca spre Floresti de catre un barbat de 46 de ani din Zalău. Acesta din urmă a fost proiectat intr-un alt autoturism, condus regulamentar in aceiasi directie de mers, de catre un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca.
A fost rănită ușor conducătoarea auto de 40 de ani.

accident cluj smurd

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns