alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

bac 10 untold

Iei 10 la bac și intri gratis la Untold si Neversea 2018 – când s-a luat ultima dată 10 la Gherla

Media 10 la bacalaureat se obține foarte greu, dar nu este imposibil. Fericiții care la bacalaureatul 2018 vor realiza această performanță vor fi răsplătiți cu intrare gratuită la festivalurile Untold de la Cluj și Neversea de la mare.

Ultima medie de 10 la bac a fost obținută la Gherla în urmă cu 8 ani, în 2010. A fost reușita unei eleve de la liceul „Petru Maior”, Anca Mureșan. Până la zi, recordul nu a mai fost atins, deși au mai fost rezultate apropiate.

Organizatorii Untold și Neversea nu se dau bătuți și vor să stimuleze noi succese în rândul elevilor. Cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii și urechile ciulite la cele mai tari experiențe muzicale și la unii dintre cei mai buni artiști ai lumii.

Se continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la cele două festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie, după cum urmează:

*la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

În acest an campania este susținută de trupa VAMA, de un proaspăt absolvent de liceu, care dă examenul de bacalaureat în aceste zile, Alexia Eram dar și de către corespondentul PRO TV, Paula Herlo.

EDY CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD & NEVERSEA “Suntem extrem de încântați că această campanie a ajuns la a patra ediție și are foarte mari ecouri în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România. Atâta vreme cât în fiecare an vor exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivați de festivalurile noastre, noi vom continua să îi premiem pe cei mai buni în fiecare ediție.”

Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland România „Ne dorim să avem cât mai mulți câștigători cu note bune. Dar pentru că noi sprijinim educația pentru toți elevii din România, împreună cu partenerii noștri de la UNTOLD și NEVERSEA, premiem și absolvenți de liceu cu note mai mici decât 10. Important este să crezi în tine și să-ți urmezi calea. Sper să ne vedem cu cât mai mulți vara asta!”

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.
În campania de anul trecut 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, UNTOLD și NEVERSEA. Alți peste 4000 de tineri au primit reducere la abonament.

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns