taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
sampanie plaja alanya turcia

Idei de vacanță: sejur cu șampanie pe plajă la mare în Alanya, Turcia – VIDEO

Turcii știu să facă turism și la multe capitole, sunt deasupra grecilor. Românul, un gurmand prin definiție, va găsi mai multă satisfacție culinară pe plajele de la Marea Mediterană. Și asta nu e tot.

Poate cea mai bună variantă de ales pentru o vacanță în Turcia este un sejur Ultra All Inclusive. Asta înseamnă că plătești ceva mai mult, dar primești totul: mâncare pe alese aproape la orice oră din zi sau din noapte, parcuri de distracții, cluburi, terase, discoteci. Senzația de a pleca din camera de hotel fără să ai nevoie de bani cash sau de un card, e tare de tot.

alanya turcia

Pentru Turcia, țară care se ține mândră că arborează peste tot doar steagul național, nu și pe cel albastru cu steluțe galbene al UE, ai nevoie de un pașaport valabil minim 6 luni. Avionul face în jur de două ore de la Cluj până în Antalia, iar de acolo, autocarul te duce la hotelul ales. Țara a intrat de curând în zona verde, așa că dacă ai adeverința de vaccinare Covid sau un test PCR făcut în ultimele 72 de ore, n-ar trebui să ai probleme.

În Alanya, una dintre marile atracții este Long Beach Resort. Un complex uriaș, cu sute de camere, piscine exclusive, locuri de joacă pentru copii, tobogane cu apă, un carusel uriaș ca la Electric Castle, de unde vezi o panoramă spectaculoasă, terase la plajă, unde iei din mers băutură sau poți să mănânci oricând te prinde foamea.

long beach restort alanya

Serile sunt pline de animație, cu spectacole diverse – dans, circ, film, concerte. Pentru tineri și nu numai, nopțile sunt lungi la discoteca Tropicana, e mare senzație acolo, cu DJ pe măsură. Un loc intim, printre palmieri, cu muzică bună, unde poți  afla că muzica de club de la ruși sună chiar foarte bine. Asta pentru că e plin de turiști de la răsărit.

disco tropicana long beach resort alanya

Lista cu excursii pe care le poți face e la fel de atractivă: poți alege o plimbare de câteva ore în larg cu o corabie ce amintește de pirații mărilor. Surprize pe traseu, baie în mare, program de petrecere cu spumă. Mâncarea e inclusă în preț. Poți face și o excursie la Pamukkale, dacă nu te deranjează să faci o noapte pe drum.

pamukkale

Cumpărăturile pentru cei dragi de acasă le poți face cu cardul, cu euro sau dolari.

Restricțiile valabile în perioada de pandemie pentru localnici nu sunt aplicate și turiștilor. În mod normal ar trebui purtată masca în spații libere, dar cum la fiecare pas e câte o terasă sau un restaurant, unde se consumă câte ceva, nu are nimeni pretenții exagerate.

Peste tot găsești internet wifi, așa că n-ar trebui să fie mare problemă să trimiți acasă poze din acest mic paradis sau să îi saluți de pe șezlong, cu paharul de șampanie în mână. Să nu uiti, noaptea nu se încheie fără focuri de artificii!

video în continuare

Ai o idee de vacanță? Ai fost undeva și te-a impresionat? Spune-ne și nouă, trimite impresiile de călătorie, câteva poze, iar sfaturile tale ar putea da idei și altora! Scrie-ne pe contact@gherlainfo.ro sau pe FB Gherla INFO.
sus(1)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?