hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

icoana biserica gherla

Icoana făcătoare de minuni „Hodighitria” la Gherla, la hramul Parohiei Sf Parascheva Sf Mina şi Toţi Sf. Romani

In prag de sarbatoare pentru Zilele Sf. Parascheva, a fost adusa la Gherla o Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului ”Hodighitria”, adica „cea care arata Calea spre Dumnezeu”, cu ocazia hramului la Parohia Sf Parascheva Sf. Mina si Toti Sf. Romani.

Icoana se afla in biserica pana vineri, 14 octombrie la amiaza, dupa Sf. Liturghie slujita in sobor de preoti. Icoana are o vechime de peste 300 ani si este recunoscuta intre crestini pentru tamaduirile de boli, dar si ca ajutor pentru nastere de prunci.

Marele Sfant Luca al Crimeii s-a inchinat si s-a rugat in fata acestei Sf Icoane a Maicii Domnului, recunoscuta pentru harul ei tamaduitor in lumea crestina. Ea vine din Baytal, un sat din Ucraina, unde crestinii se roaga cu evlavie si primesc ajutor pentru nevoile lor sufletesti si trupesti.

icoana gherla icoana gherla

sus(42)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Cand pe un om il depaseste sau nu intelege stiinta si evolutia.......se apuca de pupat moaste si incepe sa creada in iconite facatoare de minuni.

    sus(11)sus(5)

Lasă un răspuns