taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
sala clasa banca goala

Iclod, Buza și Țaga intră în scenariul roșu, la Cluj s-a prelungit măsura cu încă două săptămâni

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Cluj a anunțat miercuri luarea de noi măsuri în ce privește combaterea infectărilor Covid-19, în Cluj-Napoca și în mai multe comune din județ.

Hotărârea CJSU 80/4.11.2020

Art. 1. Având în vedere că rata de incidenţă cumulată a cazurilor Covid- 19 1n ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori în următoarele unităţi administrativ-teritoriale: comuna Buza (3,37), comuna Frata (3,57), Comuna Iclod (4,14), comuna Ţaga (3,43) începând cu data de 6.11.2020 ora 00.00, acestea vor lua toate măsurile pentru asigurarea rezilienţei comunităţii şi de diminuare a impactului tipului de risc, în scopul limitării şi prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, stabilite prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj nr.52/15.10.2020, cu modificările şi completările ulterioare, republicată la data de 30 octombrie 2020, specifice unităţilor administrativ-teritoriale a căror rată de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori.

Art. 2. Începănd cu data de 06.11.2020, se aprobă trecerea de la scenariul de funcţionare actual la scenariul de funcţionare 3, pe o perioadă de 14 zile, pentru toate unităţile de învăţământ preuniversitar din comunele Buza, Frata, Iclod şi Ţaga.

Art.3. Măsurile dispuse în baza prezentei hotărâri pentru următoarele comune: Buza, Frata, Iclod şi Ţaga, au aplicabilitate pe o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj la expirarea termenului pentru care acestea au fost dispuse.

Art.4. Prezenta hotărâre se comunică spre informare şi punere in aplicare Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj.

Art.5. Cu comunicarea dispoziţiilor prezentei hotărâri se incredinţează Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Cluj, asigurat de Centrul operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al Judeţului Cluj.

Tot miercuri, CJSU Cluj a emis o hotărâre care prevede prelungirea cu două săptămâni a restricțiilor pentru municipiul Cluj-Napoca, comuna Florești și Tritenii de Jos.

Hotărârea 79/4.11.2020

Art. 1. (1) Având în vedere că rata de incidenţă cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile se menţine peste pragul de 3/1000 locuitori în următoarele unităţi administrativ teritoriale: Cluj-Napoca (5,88), Floreşti (5,53), Tritenii de Jos (5,21), se dispune aplicarea, începănd cu data de 05.11.2020, pentru o perioadă de 14 zile, a măsurilor pentru asigurarea rezilienţei comunităţii şi de diminuare a impactului tipului de risc, în scopul limitării şi prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, stabilite prin Hotădrea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Quj nr.52/15.10.2020, cu modificările şi completările ulterioare, republicată la data de 30 octombrie 2020, pentru unităţile administrativ-teritoriale a căror rată de incidenţă cumulată a cazurilor in ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori.
(2) Începând cu data de 05.11.2020, cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar de pe raza unităţilor administrativ teritoriale: Cluj-Napoca, Floreşti, Tritenii de Jos vor continua, potrivit scenariului actual, respectiv scenariul 3, pentru o perioadă de 14 zile.
Art.2. Prezenta hotărâre se comunică spre inforrnare şi punere în aplicare Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj.

sus(3)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns