hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

sex facebook

I-a împrumutat laptopul iubitului și s-a trezit șantajată cu pozele intime

O tânără din Chiochiș, județul Bistrița-Năsăud, a ajuns la poliție, dupa ce a fost șantajată cu publicarea unor poze intime.

Femeia de 25 de ani a sesizat polițiștii în luna ianuarie a acestui an despre faptul că ar fi amenințată, hărțuită și șantajată.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani din județul Suceava, pe care l-ar fi cunoscut în municipiul Bistrița, ar fi amenințat-o, prin intermediul unor mesaje, că face publice niște fotografii cu tânăra, unele în ipostaze intime. Acestea au fost obținute după ce femeia i-ar fi împrumutat laptopul personal. De asemenea, tânăra ar fi primit mai multe mesaje de amenințare, toate menite să o convingă să aibă o relație cu acesta.

Ca urmare a cercetărilor efectuate până în prezent, pe 6 octombrie, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Dupăa prezentarea îm fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire.

foto: arhiva

sus(1)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns