ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
manastire sf anton padova gherla hram

Hramul Mănăstirii „Sfântul Anton de Padova”

La Mănăstirea Sfântul Anton de Padova din Gherla a fost sărbătorit hramul luni, 13 iunie 2022, în Sărbătoarea Sfintei Treimi – a II-a zi de Rusalii, informează eparhiaclujgherla.ro.

Lângă biserica de lemn în stil maramureșan, care străjuiește dealul din partea de răsărit a orașului, a fost celebrată Sfânta Liturghie, în aer liber, de către protopopul greco-catolic Alexandru Hruban și alți peste 10 preoți din Gherla și împrejurimi, dar și din Cluj-Napoca.

manastire sf anton padova gherla hram

foto: Facebook

Frumoasă tradiție ce reunește an de an pelerini din întreaga Eparhie de Cluj-Gherla la Mănăstirea de lângă Gherla, celebrarea din Sărbătoarea Sfântului Anton, a reunit și în acest an persoane consacrate – între care surorile Ordinului Sfântului Vasile cel Mare din comunitatea OSBM de la Gherla – și sute de credincioși, cei mai mulți din Protopopiatul Gherla. Împreună, în cadrul deosebit al zonei în care se află mănăstirea, cu toții au adus jertfă de mulțumire Sfintei Treimi și s-au încredințat marelui făcător de minuni.

La încheierea Sfintei Liturghii s-a făcut rugăciunea de binecuvântare a crinilor, astfel încât cei prezenți au dus la casele lor frumosul simbol al crinului sfințit, binefăcător, înmiresmat, asemeni harurilor ce se coboară prin mijlocirea puternică a Sfântului Anton.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns