locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

politie noapte biserica furt gherla

Hoți prinși în timpul unei spargeri la biserică, unul a fost găsit atârnat de cabluri pe acoperiș, s-a crezut că e spânzurat – VIDEO

Zgomote ciudate, șoapte grăbite și geamuri sparte s-au auzit în toiul nopții de marți spre miercuri, la biserica Sf. Nicolae din parcul mare din Gherla.

În jurul orei 0,30, alarmați de cele auzite, vecinii au sunat la 112, iar în scurt timp au apărut echipajele de intervenție de la Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală.

Întrucât s-a observat mișcare suspectă pe acoperiș, unde spărgătorii stăteau nemișcați, s-a cerut ajutorul pompierilor voluntari de la SVSU Gherla, care au adus o scară și au urcat pe acoperiș, împreună cu un jandarm. Aici un spărgător a fost găsit atârnat de niște cabluri, fără să miște, iar în prima fază s-a crezut că este spânzurat și s-a cerut ajutor medical de la Ambulanță.

hot biserica acoperis gherla

În cele din urmă s-a constatat că era vorba despre doi bărbați, care sperau să nu fie găsiți. Aceștia au fost preluați de oamenii legii și conduși la poliție.

ACTUALIZARE

Miercuri, 10 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 26 și 31 de ani, din Gherla, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Conform probatoriului administrat, la data menționată, în jurul orei 01:00, cei în cauză ar fi escaladat gardul unei biserici din Gherla, ar fi distrus un geam și ar fi escaladat peretele clădirii ajungând pe acoperiș, cu intenția de a pătrunde în interior și a sustrage bani.

Un echipaj de poliție i-a surprins pe cei doi, nereușind astfel să sustragă bunuri.

În cursul zilei de joi, cei doi vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

video în continuare

imagini primite de la Ovidiu

sus(34)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns