taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
masina hoti furt camp cluj

Hoți din Bonțida și Apahida prinși după un furt de mii de lei. Au încercat să fugă, prinși pe câmp

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt de 10.000 de lei.

Luni, 26 noiembrie, pe timp de noapte, cei doi bărbați, de 19 și 27 de ani, din Apahida și Bonțida, au pătruns într-un atelier amenajat la demisolul unui imobil de pe Valea Chintăului, din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bunuri – flex, trei mașini de găurit, rotopercutor, levier etc., prejudiciul fiind apreciat de persoana vătămată la 10.000 de lei.

furt hoti scule electrice

Miercuri, 28 noiembrie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Recea Cristur și a luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, cei doi au fost depistați pe raza comunei Recea Cristur. Aceștia se aflau pe un câmp și au încercat să fugă la vederea polițiștilor, dar au fost prinși.

În urma investigațiilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, fiind găsite unelte electrice asupra acestora în momentul depistării.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, iar aceștia sunt cercetați acum pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

sus(8)jos(5)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?