taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
furt motorina canistra politie

Hoți de motorină prinși de polițiști

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au surprins pe D.N.1 E60 pe rază localității Căpușu Mare, județul Cluj, câteva persoane, în timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorul unui TIR parcat.

La vederea polițiștilor, persoanele au fugit, la fața locului fiind identificat un bărbat de 22 de ani din comuna Sânpaul, județul Mureș, care era conducătorul unui autoturism cu care persoanele respective se deplasau.

În autoturism, polițiștii au identificat 12 canistre din plastic cu o capacitate de 25 de litri fiecare, două furtune de 10 metri fiecare, un furtun de 4,5 m, o șurubelniță și un levier de 80 de cm.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, au fost identificate, pe raza localității Căpușu Mare, doi dintre bărbații care inițial au fugit. Aceștia sunt în vârstă de 18 și respectiv 20 de ani și sunt din comuna Sânpaul și respectiv Mica, județul Mureș.

Alți doi bărbați au fost identificați și sunt căutați de polițiștii în vederea audierii. Aceștia au vârsta de 58 și respectiv 16 ani, fiind din comuna Sânpaul și respectiv Mica.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

sus(17)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns