locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

politie cluj retinut

Hoți de biciclete la Cluj, prinși de polițiști – un tânăr din Iclod a fost reținut

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore.

Vineri, 22 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 6 Poliţie, sprijiniţi de poliţişti din cadrul celorlalte secţii urbane de poliţie, au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, din comuna lclod şi din Cluj-Napoca, sunt bănuiţi că, la data de 23 mai 2018, ar fi sustras două biciclete şi două căşti de protecţie din incinta unui imobil de pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5.000 de lei.

În urma identificării celor în cauză, au fost recuperate două biciclete, una dintre acestea făcând obiectul unui alt dosar penal.

În baza probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Iclod, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cei trei tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

foto: arhiva

sus(1)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns