hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

furt motorina hot

Hoț de motorină, urmărire cu poliția pe câmp, la intrare în Gherla

Un bărbat a fost prins de polițiști după ce a încercat să fure motorină.

Alarma s-a dat în noaptea de luni spre marți, când în parcarea unei firme aflată la intrarea în Gherla dinspre Dej, unde se aflau mai multe mijloace de transport, a fost observat un bărbat care încerca să sustragă motorină din rezervoare.

În urma apelului la 112, la locul evenimentului au intervenit polițiștii, care au început urmărirea hoțului. Acesta o luase la sănătoasa pe câmp, dar după câteva sute de metri a fost prins. Hoțul a abandonat în timpul fugii o canistră cu motorină.

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul era domiciliat în Salatiu, comuna Mintiu Gherlii. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar suspectul este cercetat sub control judiciar.

Oamenii legii spun că există informații că înainte cu o noapte s-a mai dat o lovitură asemănătoare, iar cercetările urmează să stabilească dacă este vorba despre aceeași persoană.

Patronul firmei la care a avut loc furtul spune că de fapt ar fi fost mai multe persoane la furat, dar care au reușit să scape. Potrivit acestuia, paguba totală produsă este de aproximativ 600 de litri de motorină.

foto: arhiva

sus(16)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns