hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

avion turist

HAIDUCI de București, cu divele la Cluj – au închiriat un apartament, la plecare l-au golit și se pregăteau să-și ia zborul spre Cipru

Vremea haiducilor pare să fi dispărut de mult, dar nu e așa. Doi bărbați din București, însoțiți de două femei, au pus de-o aventură la Cluj. Aici au închiriat un apartament mobilat, iar proprietarul a găsit apoi casa goală.

Poliția a fost sesizată pe 9 februarie că patru persoane închiriseră cu două zile înainte un apartament în regim hotelier. Turiștii de ocazie au plecat subit, dar nu cu mâna goală.

Din verificări a rezultat că apartamentul a fost închiriat cu identitate falsă. Polițiștii au stabilit cine sunt haiducii: doi bărbați, de 31 și 42 de ani și două femei, de 20 și 32 de ani, toți din București.

Aceștia ar fi închiriat apartamentul pentru două zile, dar în prima noapte au dispărut, fără să plătească cazarea și luând cu ei trei televizoare și alte obiecte. Paguba totală a fost estimată la aproximativ 9000 de lei.

Pe 11 februarie a fost depistat bărbatul de 42 de ani, care a fost arestat pentru furt calificat și înșelăciune. Femeia de 20 de ani a primit arest la domiciliu, pentru furt calificat.

Celelalte două persoane au fost căutate în continuare și au fost date în consemn la frontieră. Surpriza a venit luni, 12 februarie, când rebelii au fost găsiți pe Aeroportul Otopeni, gata să urce într-un avion spre Cipru.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție din București, cei doi au fost preluați în baza mandatelor de aducere și conduși la Poliție la Cluj.

După audieri, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și furt calificat, iar femeia pentru furt calificat.

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru dispunerea altor măsuri preventive.

sus(17)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns