hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

1 iunie scoala gherla copii joaca

Hai să aducem înapoi copilăria aia adevărată!

Cea cu joacă până când uitam că n-am mâncat toată ziua, cea cu râsete până la lacrimi, cu jocuri pline de amuzament, cu momentele funny când ne ofticam dacă ieșeam din vreun joc, cu juliturile în genunchi, cu vânătăile dureroase, dar cu sufletele pline de fericire și amintiri frumoase !

Timpul trece, iar tehnologia ocupă din ce în ce mai mult timp în viețile noastre. Mai mult decât timpul de calitate petrecut cu oamenii din jur și asta mă întristează. Ies în oraș și mă uit la oamenii din jurul meu… ies la socializat și la povești chipurile, dar stau toți la masă butonând telefoanele. Apoi pleacă fericiți acasă… că au ieșit în oraș. :)) Pe bune ?! :))

Uităm să socializăm, uităm să comunicăm cu oamenii din jurul nostru, uităm să fim umani. Mai aiurea e că asta învață și cei mici de la noi și când vor crește, vor fi niște roboței, care nu vor ști să relaționeze cu cei din jur.

Hai să schimbăm ceva. Totul pleacă de la lucrurile mici pe care le face fiecare dintre noi. Eu chiar iubesc timpul petrecut departe de rețelele sociale, încă îmi place la nebunie să mă joc, îmi amintesc cu drag de copilăria nebună pe care am avut-o și mi-aș dori să fim cât mai mulți, care să încurajăm ieșirile fără telefoane, oricât de nebunesc ar suna asta în 2019 :))

E Ziua Copilului și e o zi perfectă să le arătăm copiilor ce înseamnă o copilărie adevărată, în offline.

Pe vremea mea ( …cum sună asta ! :)) ) nu existau evenimente cu prea multe activități de Ziua Copilului, dar, țin minte că mereu eram scoși în excursie, la pădure, la joacă. “Cuci”, “Țară-țară vrem ostași”, “Meseriile”, “Flori , fete și băieți”, “9 pietre”, “La putere”, “Elasticul”… pfff… mă apucă nostalgia numai când mă gândesc ce ne mai distram la joacă.

De fiecare dată când am ocazia mă joc, eu chiar știu să mă distrez offline și la vârsta asta și încerc să sheruiesc asta cu cei din jur cât de des pot. Sufletul meu de copil încă cere joacă, distracție, glume, râsete, socializare… mai mult decât statul pe telefon și cred că va fi mereu așa.

scoala 1 gherla copii pauza joaca

scoala 1 gherla copii pauza joaca

scoala 1 gherla copii pauza joaca

scoala 1 gherla copii pauza joaca

Pentru copiii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr. 1, structura 2, de pe strada Dragoș Vodă, ziua de vineri a fost doar un pretext de joacă. Am visat, am pictat viața în culori aprinse, am cântat, am dansat. În avans. Nu pentru ziua copiilor din lumea-ntreagă, ce-o sărbătorim sâmbătă. Doar pentru bucurie. Pentru…

De ce avem nevoie de motive sa redevenim copiii?

La mulți ani, copilului din tine!
La mulți ani, copiilor mai mici, care și-au trimis dorințele spre cer!
La mulți ani, copiilor mai mari, care au grijă ca joaca celor mici să fie frumoasă: Liliana, Carmen, Loredana, Raluca, Adelina, Alina, Ionela, Livia, Ani, Lidia, Ionela și Aurel.

Ionela Sabo

sus(38)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns