taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
cluj piata avram iancu

Guvernul a numit subprefecții la Cluj, câte un post pentru PNL și USR-PLUS

În ședința de miercuri, 3 martie, a Guvernului României, s-au făcut numirile pentru funcțiile de subprefecți la Cluj.

Până acum, funcțiile au fost ocupate de Irina Munteanu (PNL) și Zoltán Györke (fost membru PNTCD, PNL). După plecarea la București a prefectului Mircea Abrudean (PNL), atribuțiile acestuia  au fost preluate de subprefectul Irina Munteanu.

Guvernul a făcut miercuri numirile pentru cele două posturi de subprefect la Cluj: Camelia Sălcudean (USR-PLUS) și Irina Munteanu (PNL).

Tot prin hotărâre a guvernului s-a aplicat mobilitatea pentru Györke Zoltán, din funcţia publică de subprefect al judeţului Cluj în funcţia publică de inspector guvernamental, pe care a mai ocupat-o anterior.

Ceremonia de învestire a noului prefect Tasnadi Szilard (UDMR) și a subprefecților are loc joi, 4 martie, de la ora 13.30, la Instituția Prefectului – Județul Cluj din Sala mare a Palatului Administrativ.

foto: arhiva

vezi pe acelșai subiect

PNL a pierdut prefectura la Cluj, guvernul Cîțu a numit un prefect UDMR

sus(5)jos(4)

Lasă un răspuns