hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

grupul zestrea gherla

Grupul folcloric „Zestrea” premiat pentru activitate

Grupul Folcloric „Zestrea” din Gherla a încheiat anul 2017 cu evoluţii de succes, iar păşirea în 2018 înseamnă pentru grup 25 de ani de activitate neîntreruptă pe scena de spectacole a Radiodifuziunii Române şi a emisiunii TVR – Tezaur Folcloric.

De la începuturi, generaţii întregi de copii au trecut prin această formaţie artistică de mare valoare, cunoscută şi apreciată în toată ţara prin evoluţiile excelente, dar şi prin promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor folclorice din zona noastră.

La sfârșitul anului, micii artişti au câştigat Marele Premiu la ediţia a V-a a Concursului Judeţean „Costumul popular – istorie şi autenticitate”, organizat de Clubul Copiilor din Huedin.

Tot în luna decembrie, grupul gherlean a obţinut Diploma de Excelenţă pentru participarea la ediţia a V-a a Concertului de colinde organizat de Asociaţia Filantropică „Sfântul Onufrie” din Floreşti. Cu Diplomă de Excelenţă a fost premiat şi îndrumătorul Constantin Istici.

grupul zestrea gherla

La final de an, conducătorul şi îndrumătorul artistic al grupului, Constantin Istici, a primit o plachetă pentru merite culturale din partea primăriei municipiului Gherla, înmînată de primarul Ioan Neselean mai multor personalităţi implicate în activităţile culturale gherlene.

Szekely Csaba

sus(14)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns