taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
groapa fizesu gherlii asfalt

Gropile din drum de la Fizeșu Gherlii au dispărut, la Sântioana lucrări de mântuială – VIDEO

Suspect de repede se mișcă treburile câteodată, când este vorba despre imaginea unor instituții publice, arătate cu degetul în presă. La fel de rapid s-ar putea mișca și fără apariții în media, dacă cei responsabili și-ar face treaba cum trebuie și nu ar aștepta să tot fie împinși de la spate, că doar pentru asta își încasează salariul, din taxele și impozitele plătite de oameni.

groapa sosea fizesu gherlii

O știre de luni, cu dedicație pentru Consiliul Județean Cluj, care are în administrare drumurile, a atras atenția că la Fizeșu Gherlii sunt două gropi uriașe pe șosea. Marți s-a produs și miracolul: pe la orele amiezii, echipajele de la Drumuri au intervenit și au acoperit craterele din mijlocul drumului. Deci, se poate.

Șoferii care trec prin zonă spun însă că s-a făcut o lucrare de mântuială, iar acum, când treci peste asfaltul proaspăt,  parcă urci pe bordură, atât sunt de mari denivelările. În concluzie, este loc de mai bine.

Și de la Sântioana, în comuna Țaga, vin semnale că s-a lucrat la întreținerea drumului. Aici parcă în fugă s-a pus asfalt pe marginea șoselei, peste pământul moale, astfel încât echipa să poată raporta urgent șefului că problemele s-au rezolvat. Că peste puțin timp gropile vor fi la loc, că vor trebui să intervină din nou, alți bani, altă distracție, asta deja e altă poveste.

video – întreținere drum la Țaga – imagini primite de la Bogdan

Două gropi cât roata pe șosea la Fizeșu Gherlii, șoferii le văd și le simt, Consiliul Județean așteaptă primăvara, ce spune primarul

sus(3)jos(7)

Lasă un răspuns