taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
groapa gherla primaverii

Groapă pe strada Primăverii, recent modernizată

Se împlinește abia un an de când s-au efectuat lucrări de modernizare pe strada Primăverii din Gherla și apar din nou probleme.

În urmă cu un an de zile, drumul a fost frezat și s-a turnat un strat proaspăt de asfalt. Lucrarea a fost executată de ADP Gherla, dar la scurt timp, asfaltul a fost spart pentru lucrări suplimentare. Ploile căzute adunci au dus la acumularea de apă pe drum, iar locuitorii din zonă au reacționat și și-au exprimat nemulțumirea.

foto: str. Primăverii, iunie 2019

asfaltare gherla strada primaverii

De această dată, asfaltul a început să cedeze în apropierea unei guri de canal, iar printr-o gaură apărută peste noapte, se poate vedea în gol la aproximativ 1 metru.

groapa gherla primaverii  groapa gherla primaverii

Localnicii au semnalizat locul, în pericol să se prăbușească, cu o creangă, pentru ca șoferii să nu aibă vreo surpriză neplăcută.

groapa gherla primaverii

foto primite de la Aurel

A fost anunțată în acest caz ADP Gherla, care urmează să semnalizeze corespunzător locul în cel mai scurt timp, dar și să ia urgent măsuri.

Managerul ADP, Genel Mureșan, spune că pe strada respectivă s-au făcut anul trecut doar lucrări de suprafață și că marți se va acționa pentru rezolvarea situației.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de marți a intervenit un echipaj de la Compania de Apă. Cauza ar fi o fisură în instalație, iar apa care a curs a erodat solul și a produs golul de sub asfalt.

groapa canal gherla strada primaverii

sus(2)jos(114)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns