taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
copii biciclete concurs cluj

Grădinița Veseliei pe podium la concursul „De mic învăț să mă feresc de rele” de la Cluj

Parcul Rozelor din Cluj-Napoca a fost locul de întâlnire pentru polițiști, preșcolari, educatori, părinți, bunici.

100 de preșcolari din grădinițe de pe raza întregului județ s-au întrecut marți într-un concurs de îndemânare privind conducerea bicicletei și a deplasării cu rolele, etapă care a încheiat proiectul ,,De mic învăț să mă feresc de rele”, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria Cluj-Napoca.

Pregătiți narmați cu role și biciclete, preșcolarii s-au întrecut care mai de care să-și arate îndemânarea pe cele două trasee stabilite în parc.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Serviciului Rutier au cronometrat și arbitrat participanții, iar după o ,,luptă strânsă” au reușit să stabilească câștigătorii.

copii biciclete concurs cluj

Echipa de preșcolari de la Grădinița Veseliei din Gherla, compusă din Bunea Bogdan, Hăran Victor, Pop Xenia și Cheța Cristina, îndrumați de educatoarea Bălan Letiția, au reprezentat cu cinste orașul. Hăran Victor a obținut locul I la role băieți.

galerie foto: imagini de la concurs

galerie foto gherlaLa final, toți copiii participanți au fost răsplătiți cu premii, cupe, medalii și o surpriză dulce, înghețată.

„Sunt mândră de voi, copii isteți, mulțumesc părinților care ne-au însoțit pentru sprijin și încurajare, mulțumim echipei de proiect pentru organizarea frumoasă și pentru zâmbetul adus copiilor”, a fost mesajul directorului grădiniței, Măriuca Chiorean.

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns