ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
cartof penis potato

Grădina din Răscruci unde cresc legume cu forme care le fac pe femei să roșească

O femeie din Răscruci, în comuna Bonțida, are parte de roadele pământului, însă uneori, acestea capătă forme mai puțin obișnuite.

Andreea a povestit că în grădina casei unde cultivă legume, de ceva vreme încoace acestea au început să semene cu… ceva mai rușinos.

La început a fost un morcov, care semăna foarte bine cu un organ sexual masculin. Apoi a apărut un cartof în formă de penis, cu tot cu testicule, apoi încă unul.

cartof penis rascruci gradina

„Ultimul cartof, recoltat toamna trecută, are o formă care seamănă cel mai bine. Ne-am râs  o săptămână când l-am văzut! L-am arătat și vecinilor, tare s-au distrat. Nu știam la care să-l dăm. Apoi l-am făcut cadou cuiva din familie, nu spun cui!”, a povestit femeia, râzând.

cartof penis rascruci gradina

Poza cu cartoful-penis care le face pe femei să roșească a fost postată pe rețelele sociale, iar reacțiile nu au întârziat să apară, mai ales din partea reprezentantelor sexului frumos.  „Vreau și eu 10 kg!”, a comentat glumeț una dintre ele. „Vezi până la toamnă să nu ai pânză în gradină!”, a comentat altcineva.

Andreea nu are nici o explicație pentru forma mai puțin obișnuită pe care o capătă legumele din grădina sa, dar se declară optimistă că va mai avea parte de astfel de surprize. „Sper să mai găsesc!”, spune ea, amuzată de surprizele  care îi ies din pământ.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns