mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
hillary clinton

Cum o favorizează Google pe Hillary Clinton în alegerile prezidenţiale din SUA

Motorul de căutare Google se pare ca face jocul lui Hillary Clinton în cadrul campaniei electorale pentru alegerea presdintelui SUA, favorizand-o in fata internautilor prin rezultatele oferite la cautarile online. Numarul de votanti care si-ar putea schimba optiunea de vot in functie de rezultatele oferite de motoarele de cautare este urias.

Un scandal despre care s-a vorbit anterior ar putea să explodeze din nou. E vorba despre motorul de căutare Google, care pare ca face jocul lui Hillary Clinton în campania electorală, ocupându-se de manipularea discretă a publicului. Cel mai interesant lucru este că problema nu constă doar în Hillary: actuala campanie riscă să arunce în aer tot ce înseamnă civilizația occidentală, în cazul în care se va dovedi că temelia acesteia este înșelăciunea.

Unul dintre lucrurile interesante este dezvaluit si demonstrat intr-un video publicat pe Youtube in care se arată că o căutare în Google oferă sugestii stranii pentru Hillary, iar acest lucru nu este deloc întâmplător.

Curiozitatea i-a impins pe unii sa faca cautari similare pe Google si Yahoo, iar rezultatele difera dramatic de la un motor de cautare la celalalt.

Ar părea că este vorba de o chestie minoră și plăcută, așa-numita funcție „autocomplete” sau sugestie, care este necesară pentru economisirea timpului. Toate motoarele de căutare procedează în acest fel. Însă în cazul lui Hillary Clinton au fost observate anumite lucruri ciudate. Scandalurile in care a fost implicata candidata nu apar ca sugestii de cautare, desi in Google Trends, o componenta care arata evolutia cautarilor pe net, acestea sunt cele mai cautate, cum de fapt este si normal.

În celelalte motoare de căutare, Bing și Yahoo, totul funcționează normal. Nu și în cazul Google.

citeste mai departe aici http://ro.sputnik.md/analytics/20160912/8977054/google-clinton-manipulare.html

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns