taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
gherla google earth

Google Earth a actualizat imaginile din satelit de la Gherla, ce s-a mai schimbat prin oraș

Noi imagini prin statelit din Gherla, datate septembrie 2020, sunt disponibile de câteva zile pentru toată lumea prin programul Google Earth și pe platforma Google Maps. Imaginile anterioare erau înregistrate în urmă cu trei ani (august 2017).

Imaginile actualizate din 2020 surprind cele mai recente modificări apărute în aspectul orașului: lucrările de construcție la noul bloc ANL de pe strada Fizeșului, noul centru SMURD de pe strada Victoriei, noul sens giratoriu și noul magazin Lidl, noua antenă RCS RDS de pe deal, culoarul de pădure defrișat de pe deal pentru linia de tensiune etc.

lidl sens gherla google

Primele imagini Google Earth la Gherla disponibile pe Google Earth sunt din anul 2011, iar periodic au mai fost actualizate.

foto: Gherla pe Google Earth, 2011

gherla google earth

Google Earth este un software ce include un glob virtual, o hartă și informații geografice. Inițial s-a numit EarthViewer 3D și a fost creat de Keyhole, Inc, o companie fondată de C.I.A. și achiziționată de Google în 2004. Harta Pământului este generată din suprapunerea unor imagini satelitare, fotografii aeriene și date geografice pe un glob 3D.

Hărți Google (eng. Google Maps) este un serviciu online dezvoltat de către compania americană Google. Acesta este specializat în cartografierea online a globului pământesc și permite vizualizarea de hărți, fotografii făcute din satelit cu suprafața Pământului. Hărți Google a fost lansat pe 8 februarie 2005 de către Google.

Google Street View (de la Google Maps) este un serviciu on-line de vizualizare (360°) a străzilor unei localități. Programul a fost lansat pe data de 25 mai 2007 după o dezvoltare de 6 ani inițată ca un proiect de cercetare al Universității Stanford, iar din data de 16 aprilie 2008 s-a putut accesa și pe Google Earth.

sus(19)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns