irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
alegeri locale gherla 2024 primar psd vasile bagacean
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon udmr rmdsz szamosujvar algeri locale 2024
unicarm gherla

Gherlenii s-au călcat pe picioare la inaugurarea Unicarm – VIDEO

Lume multa ca la un concert sau meci de fotbal a fost duminica, la inaugurarea unui nou market in oras – Unicarm. Gherlenii au venit cu mic, cu mare, sa fie printre primii care pasesc in noul magazin.

La sfarsitul acestei veri au inceput lucrarile de constructie a acestui spatiu,  investitie a unei firme din Satu Mare. In doar cateva luni, totul a fost gata. Au fost facute demolari, s-au reconditionat spatii, s-a daramat zidul de caramidă care marginea incinta, s-a construit noul sediu al marketului, a fost  amenajata o parcare.

Multimea uriasa de oameni adunata duminica la inaugurare, in jurul orei 14, a depasit asteptarile, iar vanzatorii abia au facut faţă sutelor de clienti.  De asemenea, fortele de ordine au avut mult de lucru, pentru a preintampina furturile, in conditiile unei aglomeratii uriase.

VIDEO in continuare

 

CONSTRUCTIA IN IMAGINI

foto, video: Gherlainfo, Ovidiu Puian

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

3 comentarii

  1. Unincarm
    Cozile de pe vremea lui Ceausescu sunt nimicuri pe langa ce se intampla acum. Acesta este rezultatul intrarii in Uniunea Europeana, bucurati-va acum, suntem in UE.

  2. unicarm
    da ce o fost ase interesant? io prefer mai degraba marketu plus! ei, ca producatori de carne, sa aiba carnea la aceeleasi preturi ca in toate euro marketurile|???

  3. coada
    se pare ca romanilor le plac cozile, daca s-ar vinde rahat (si nu dulce)si ar fi 15 oameni la coada, cred ca imediat s-ar mai alatura 50.

Lasă un răspuns