taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
unicarm gherla

Gherlenii s-au călcat pe picioare la inaugurarea unui market nou în oraș – VIDEO

Lume multa ca la un concert sau meci de fotbal a fost duminica, la inaugurarea unui nou market in oras. Gherlenii au venit cu mic, cu mare, sa fie printre primii care pasesc in noul magazin.

La sfarsitul acestei veri au inceput lucrarile de constructie a acestui spatiu,  investitie a unei firme din Satu Mare. In doar cateva luni, totul a fost gata. Au fost facute demolari, s-au reconditionat spatii, s-a daramat peretele de caramida care marginea incinta, s-a construit noul sediu al marketului, a fost  amenajata parcarea.

Multimea uriasa de oameni adunata duminica la inaugurare, in jurul orei 14, a depasit asteptarile tuturor, iar vanzatorii abia au facut faţă sutelor de clienti.  De asemenea, fortele de ordine au avut mult de lucru, pentru a preintampina furturile, in conditiile unei aglomeratii uriase.

VIDEO in continuare

 

CONSTRUCTIA IN IMAGINI

foto, video: Gherlainfo, Ovidiu Puian

sus(0)jos(0)

3 comentarii

 1. Unincarm
  Cozile de pe vremea lui Ceausescu sunt nimicuri pe langa ce se intampla acum. Acesta este rezultatul intrarii in Uniunea Europeana, bucurati-va acum, suntem in UE.

  sus(0)sus(0)
 2. unicarm
  da ce o fost ase interesant? io prefer mai degraba marketu plus! ei, ca producatori de carne, sa aiba carnea la aceeleasi preturi ca in toate euro marketurile|???

  sus(0)sus(0)
 3. coada
  se pare ca romanilor le plac cozile, daca s-ar vinde rahat (si nu dulce)si ar fi 15 oameni la coada, cred ca imediat s-ar mai alatura 50.

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns