taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
politie filtru gherla

Gherla în carantină – partea a II-a, cu cozi de mașini și șoferi care stau pe loc la orele de vârf, la intrarea/ieșirea din oraș – VIDEO

De joi s-a prelungit carantina zonală cu încă o săptămână la Gherla, după ce autoritățile au considerat că rata incidenței cazurilor de Covid-19 nu a scăzut suficient de mult. 

La ieșirile în oraș, filtrele de polițiști, polițiști locali și jandarmi continuă să oprească șoferii, pentru a verifica dacă au asupra lor actele necesare – declarație pe propria răspundere, adeverință sau legitimație de serviciu. Opririle produc cozi uriașe, mai ales la orele de vârf. Polițiștii opresc și microbuzele cu călători, care trebuie să prezinte la geam declarația.

Dimineața este cel mai aglomerat la ieșirea din oraș de pe strada Clujului, în jurul orei 7. Însă grosul se produce după-amiază, în jurul orei 16, când coada de mașini este mult mai lungă, la intrarea dinspre Cluj-Napoca.

coada masini gherla

Din constatările forțelor de ordine din filtre, șoferii sunt disciplinați și au asupra lor actele doveditoare. Cazurile de persoane care nu își pot justifica deplasarea sunt foarte puține, iar acestora li s-au aplicat sancțiuni.

Municipiul Gherla a trecut deja printr-o perioadă de două săptămâni de carantină, care nu a reușit să scadă rata de incidență a cazurilor pozitive sub 10 la 1000 de locuitori.  S-a luat astfel decizia prelungirii cu încă o săptămână.

Noua carantină expiră joi, 26 noiembrie, la ora 05.

video în continuare

sus(6)jos(28)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns