hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

gheorghe iftinca penitenciar gherla

Gheorghe Iftinca, noul director de la Penitenciarul Gherla

De la 1 februarie 2018, conducerea Penitenciarului Gherla a fost preluată de comisarul șef Gheorghe Iftinca.

Gheorghe Iftinca a  fost șef birou resurse umane la Penitenciarul Gherla în perioada 15 decembrie 2000 – 11 ianuarie 2008, după care a devenit director Direcţia Management Resurse Umane din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

De la 1 februarie 2018 a fost detaşat şi împuternicit pentru o perioadă de 6 luni ca director la Penitenciarul Gherla.

În noiembrie 2017, în urma evaluării dosarelor candidaților înscriși la concursul pentru postul de director al Penitenciarului Gherla, a fost admis cel al comisarului șef de penitenciare Canta Gabriel-Cristian, care a condus până acum instituția de detenție. Pentru același post s-au înscris Gheroghe Iftinca, subcomisarul de penitenciare Dimitrovici Ionel, comisarul de penitenciare Oltean George-Sorin și comisarul șef de penitenciare Pop Octavian, care nu au îndeplinit cumulativ la acea dată condițiile de participare la concurs.

Conform declarației de avere pe anul 2016, Gheorghe Iftinca deține în mai multe cote un teren de 300 mp în Gherla, moștenit sau cumpărat, o casă în Gherla, în diverse cote, dobândită tot prin moștenire sau cumpărare, un autoturism Dacia din 1993 cumpărat în 2001 și un Volvo S40 din 1999, cumpărat în 2007. Noul șef al penitenciarului Gherla avea la finalul anului 2016 un credit de 15.000 de euro, scadent în 2025, la Alpha Bank, iar în 2016 a încasat din salarii suma de 79.784 lei.

În declarația de interese, Gheorghe Iftinca a menționat că este acționar la Armătura SA Cluj-Napoca, este membru în Asociația Internațională a Polițiștilor, secția română și membru în Asociația Club Rotary Gherla.

sus(24)jos(15)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns