taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal minge

Gala fotbalului gherlean

Asociaţia Teritorială de Fotbal Gherla a organizat Gala fotbalului gherlean, tradiţionala întâlnire de sfârşit de an a delegaţiilor celor 14 echipe care activează în seria Gherla a ligii a V-a.

La şedinţa de bilanţ au fost prezenţi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Mircea Ciglenean, preşedintele Comisiei de Arbitri Gherla, Dorin Baias. Cu toţii au fost salutaţi de vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj şi preşedintele Asociaţiei Teritoriale de Fotbal Gherla, Leon Pal.

Înainte de a intra în dezbateri, asistenţa a păstrat un minut de reculegere în memoria fostului preşedinte a Asociaţiei Teritoriale de Fotbal Gherla, omul de sport Leon Pal senior, decedat recent.

În cadrul galei s-a evaluat activitatea organizatorică a asociaţiei şi a celor 14 asociaţii sportive reprezentate în campionatul ligii a V-a. A fost analizată situaţia financiară a echipelor şi starea disciplinară a jucătorilor.

Un fapt îmbucurător, atât în ediţia trecută a campionatului, cât şi în turul actualei întreceri, în zona Gherla nu au avut loc evenimente neplăcute, constatare pozitivă împărtăşită în cuvântul său şi de preşedintele AJF Cluj, Vasile Marc, care a apreciat capacitatea organizatorică a asociaţiei teritoriale gherlene.

Comisia de disciplină nu a avut cazuri deosebite în serie. La debutul campionatului, formaţia din Sic s-a retras din motive financiare, în rest competiţia se derulează conform programării. În prezent în clasament conduce FC Bonţida cu 39 puncte, urmată de Progresul Nireş cu 35 puncte, iar locul trei este ocupat de Zorile Buza cu 33 puncte.

În cadrul galei a fost analizată comportarea fiecărei echipe, dar şi prestaţia arbitrilor. S-a evidenţiat preocuparea asociaţiilor sportive din teritoriu pentru asigurarea unor condiţii bune desfăşurării întâlnirilor de fotbal. Au fost prelucrate cu delegaţii ultimele modificări în Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj.

La gală au fost prezenţi primarii comunelor Mintiu Gherlii – Dumitru Oltean, Mica – Tiberiu Zelencz şi Buza – Ştefan Czéger, edili care acordă o mare importanţă sportului şi mişcării fizice în localităţile pe care le conduc.

Cu ocazia festivităţii de la restaurantul Paloma din Nima s-au tras la sorţi meciurile etapei a III-a a Cupei României: Luceafărul Orman – Viitorul Stoiana şi Zorile Buza – Progresul Nireş. Partidele vor avea loc zilele următoare, totul depinde de starea terenurilor de joc.

Szekely Csaba

sus(3)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns