taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
gal plaiuri somesene

GAL Plaiuri Someșene cu precizări despre ultimele evoluții de la vârful asociației

Asociația Grupul de Acțiune Locală Plaiuri Someșene, cu sediul în Gherla, aduce într-un comunicat de presă lămuriri asupra unor informații apărute în presă și pe rețeaua de socializare Facebook, de către fostul președinte al Asociației,  Kasza Tamas, reprezentant al Consiliul local Gherla până la data de 13.11.2020.

Potrivit comunicatului, la data de 11.11.2020, Consiliul Director, organul de conducere și administrare al Asociației compus din 11 membri aleși de Adunarea Generală, conform art. 34 din statut, și-a încheiat mandatul ca urmare a împlinirii perioadei de trei ani. Drept urmare s-a convocat Adunarea generală extraordinară, în vederea alegerii noului CD pentru un nou mandat de trei ani.

„Menționăm că organizarea adunării generale (AGA) a fost exprimată atât de către membrii Consiliului Director în ședința din 09.11.2020, cât și prin cerere de către 1/3 din membrii asociați, care și-au manifestat dorința organizării alegerii unui nou Consiliu Director înainte de expirarea termenului (11.11.2020), în vederea efectuării unei tranziții line intre vechiul si noul Consiliu Director, având în vedere faptul că Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Plaiuri Someșene implementează un proiect de o importanță majoră pentru comunitatea gherleană în valoare de aproximativ 7.290.000 EURO.

La data de 09.11.2020 fost convocată ședința Consiliului Director (CD), ordinea de zi fiind suplimentată cu stabilirea datei organizării ședinței AGA, la care au fost invitați toți membrii. Menționăm că la această ședință a participat inclusiv dl. Kasza Tamas – Președinte la acel moment, ședința declarată legal constituită, motiv pentru care s-a stabilit data și ora organizării ședinței AGA.

Asociația GAL Plaiuri Someșene dorește pe această cale sa le mulțumească tuturor membrilor vechiului CD pentru toata munca, dăruirea și implicarea lor in bunul mers al asociației, de asemenea și echipei de management pentru tot devotamentul de care au dat dovadă pentru buna funcționare a asociației.

Menționăm că în data de 16.11.2020, Asociația GAL Plaiuri Someșene și-a ales un nou consiliu director pentru un mandat pe o perioada de 3 ani.

Noul consiliu director al GAL Plaiuri Someșene dorește sa asigure întreaga comunitate gherleană de continuarea implementării Strategiei de Dezvoltare Locală (SDL) si rugam comunitatea să devină un partener responsabil in toate acțiunile întreprinse de GAL spre folosul întregii comunități gherlene.”

vezi pe același subiect

Cine și de ce vrea răsturnarea președintelui GAL Gherla: „Se petrec lucruri grave!” VIDEO

sus(10)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. ONG-urile, prin statut sunt apolitice, nonguvernamentale...ca urmare , membrii CD si mai ales Presedintele ar trebui så nu reprezinte vreun partid...bine ar fi så fie specialisti care in sfårsit så facå ceva pentru acest GAL infiintat si politizatcu cu ani in urmå....

    sus(7)sus(1)

Lasă un răspuns