taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
furt hoti politie

Furturi din gospodării la Dăbâca, hoții au luat unelte, scule, motorină și porumbei

Poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au efectuat pe 22 mai cinci percheziţii domiciliare, la domiciliile a trei tineri în vârstă de 17 ani, toţi din comuna Dăbâca, judeţul Cluj şi la alte două locuinţe. Cei trei tineri sunt cercetaţi de  poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul anului 2018 şi până în luna mai 2019, cei trei tineri au pătruns în mai multe rânduri, pe timp de noapte, în locuinţele a patru persoane de pe raza comunei Dăbâca. Au sustras unelte agricole, motocositoare, scule electrice – mașini de șlefuit, fierăstrău pendular, polizor unghiular, pompă de apă, aparat de sudură, dar şi motorină, biciclete, porumbei de rasă și diverse alte obiecte.

Prejudiciul estimat de părţile vătămate este de aproximativ 5000 de lei.

Bunurile găsite cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate de poliţişti şi predate părţilor vătămate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de aproximativ 60 %.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

foto:arhiva

sus(21)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns