angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

inundatie bistrita nasaud monor

Furtunile au lovit din nou în Bistrița-Năsăud și Maramureș, apele au măturat tot, oameni, femei și copii refugiați în podurile caselor – VIDEO

Scene dramatice au fost din nou miercuri seara în județul Bistrița-Năsăud, unde șuvoaiele de apă au măturat totul în cale.

A fost al treilea cod roșu de ploi grele în mai puțin de o lună în ținuturile bistrițene. Alerta s-a dat în miercuri seara în jurul orei 20.30 pentru locuitorii din comunele Șieu, Șieuț și Monor.

inundatie bistrita nasaud masina sosea

Oamenii au fost îndemnați să ia măsuri de protecție, să se adăpostească și să își ducă animalele în locuri mai înalte, să curețe rigolele din apropierea gospodăriilor pentru a permite apelor să se scurgă. Localnicii au fost avertizați să nu se apropie de malurile râurilor și să nu încerce să le traverseze.

video la Monor – cei care au copilărit acolo spun că nu au văzut așa ceva niciodată

La Rustuior, Gledin și Sieuț s-au produs scurgeri masive de pe versanți, care au produs viituri și au inundat mai multe gospodării. La Șieuț s-a cerut ajutor pentru salvarea unei femei, refugiată în podul casei. În aceeași localitate, doi copii au fost salvați de echipajele ISU dintr-o altă casă. De la Monor s-a cerut ajutor prin 112 pentru salvarea unui copil și a bunicii acestuia dintr-o locuință.

inundatie casa bistrita nasaud

În jurul orei 22, drumul de la intrare în Șieu dinspre Teaca a fost blocat de ape, iar în urma intervențiilor s-a circulat cu restricție.

Pompierii din Bistrița au intervenit cu motopompe de capacitate mare și medie, în ajutorul colegiulor de la serviciile voluntare din comunele afectate.

Cu puțin timp înainte de ora 23 s-a dat o nouă alertă cod roșu de inundații pentru locuitorii din Șieu, Șieuț, Monor, Marișelu, Budacu de Jos, Cetate și Dumitrița.

În bilanțul făcut de ISU BN la miezul nopții de miercuri spre joi erau inundate 20 de gospodării și opt stâlpi de comunicații căzuți. S-au mai raportat 90 de stupi de albine inundați. La Monor a fost inundată primăria, sediile a trei firme și 15 gospodării. La Șieuț erau 25 de gospodării inundate.

În județul Maramureș, problemele au început să apară în jurul orei 20. La Vișeu de Sus au fost inundate trei gospodării, iar pompierii au intervenit cu motopompele. Probleme  au fost și la Dragomirești, unde au fost inundate mai multe curți și beciuri. Au intervenit echipaje de pompieri de la serviciile voluntare și de la ISU MM.

inundatie maramures viseu

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns