ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
inundatie chiuiesti beci

Furtunile au evitat Gherla, dar au produs pagube în alte părți, gospodării inundate în Cășeiu, la Rugășești, copaci rupți la Măgoaja, în Chiuiești – VIDEO

Furtunile grele anunțate cu cod portocaliu de meteorologi pentru ziua de sâmbătă au venit, dar au evitat Gherla.

În timp ce în oraș a plouat mocănește, mai ales în noaptea de sâmbătă spre duminică, în alte zone din nordul județului Cluj sau din județul Bistrița-Năsăud a plouat torențial. Cantitățile de apă căzute au fost mari și au provocat necazuri, iar vânturile puternice au rupt copaci.

video gherla info

imagini Meteoplus/Facebook

Pompierii de la Detașamentul din Dej au intervenit sâmbătă seara în localitatea Rugășești din comuna Cășeiu. Aici apele au acopeit drumurile și au pătruns în gospodării. Autospecialele și motopompele au fost folosite pentru a scoate apa din beciuri. De asemenea, oamenii au mai cerut ajutor pentru a scoate apa din curți inundate.

video gherla info

imagini dejeanul.ro/Youtube

În satul Măgoaja din comuna Chiuiești, doi copaci au fost rupți de vânt, unul pe drumul județean care duce spre Rohia și altul peste fire de curent și consola unei gospodări. Aici a intervenit SVSU din comună cu un buldoexcavator și echipaje ale distribuitorilor de energie electrică.

De altfel, comunele Cășeiu, Chiuiești, Cuzdrioara și Câțcău s-au aflat până la ora 19.30 sub avertizare cod roșu de averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.

Județul Cluj se află duminică sub o nouă avertizare cod galben, valabilă până luni dimineață. Potrivit ANM, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată în nordul, nord-vestul, centrul, estul și sud-estul teritoriului. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor depăși 25-35 l/mp. Pe parcursul nopții aria manifestărilor de instabilitate atmosferică va fi în restrângere.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns