taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
copac rupt masina gherla

Furtuna peste Gherla, copaci rupți, acoperișuri smulse, tarabele cu marțișoare răsturnate – VIDEO

Vânturile puternice au lovit Gherla și împrejurimile, luni după-amiază. Furtuna a izbucnit la puțin timp după ora 14, iar în scurt timp s-au văzut și efectele.

Pe strada Plugarilor un brad înalt de peste 10 m a fost rupt și a căzut peste o mașină parcată în apropiere. Locuitorii spun că au cerut de un an de zile tăierea copacului slăbit, dar că unii dintre vecini nu au fost de acord.

Pe strada Stejarului, acoperișul de pe un bloc a fost smuls de vântul puternic și aruncat la pământ. Aici au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla. La blocul respectiv, o bucată uriașă de tablă a rămas atărnată la înălțime, cu pericol să se prăbușească.

acoperis bloc gherla

acoperis bloc gherla

foto primite de la cititori

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul din Dej a intervenit pentru a degaja un acoperiș, din material bituminos, căzut peste patru autoturisme parcate pe strada Grădinarilor.

acoperis pompieri gherla

Copaci rupți s-au semnalat și în parcul mare al orașului, în părculețul copiilor și în apropiere de grădiniță. Au intervenit în scurt timp echipaje de la ADP cu drujbele pentru înlăturarea efectelor.

copac rupt parc gherla

În centrul orașului, tarabele cu mărțișoare ale comercianților au fost răsturnate de vânt, iar mărțișoarele s-au împrăștiat în toate părțile, fără ca oamenii să mai poată face ceva.

furtuna gherla tarabe

Cazuri asemănătoare au mai fost semnalate și în alte localități din apropiere. Un copac rupt de vânt a căzut pe șoseaua care leagă Apahida de Mociu, iar la Dăbâca a bătut gheața. La Cluj-Napoca au căzut mai multe țigle de pe un imobil situat pe Bulevardul Eroilor. Aici a intervenit o autospecială și o autoscară pentru a verifica dacă nu sunt și alte țigle sau elemente din acoperiș instabile.

Până seara la ora 18 este valabilă în toată Transilvania o atenționare cod galben de vreme instabilă.

video în continuare

foto principală primită de la Gabi

sus(13)jos(40)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns