taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
ploaie cluj trafic

Furtună la Cluj, circulația dată peste cap, inundații – VIDEO

Nori negri s-au adunat luni seara deasupra Clujului. A plouat torențial, iar în scurt timp, străzile au fost inundate, iar circulația autovehiculelor dată peste cap. Șuvoiaiele au năvălit în zonele mai joase, au inundat curți și subsoluri. Apelurile la 112 au curs, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea apei.

Un apel a anunțat în cursul serii că o mașină a rămas blocată pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca. Apelantul a precizat că nu se află nimeni în pericol. Pe strada M. Kalman au fost semnalate aluviuni pe șosea.

Potrivit ISU Cluj, au fost primite apeluri pentru subsoluri sau demisoluri inundate pe străzile Retezat, Edgar Quinet, Grigore Antipa, Câmpului, Eugen Lovinescu, Victor Felea și Carol Davila. din Cluj-Napoca și pe străzile Teilor și Eroilordin Florești.

Cinci autospeciale și șase motopompe de la trei subunități ale ISU Cluj au fost trimise la intervenții.

Marți dimineața, un echipaj din Punctul de Lucru Florești încă acționa pentru evacuare apei din subsolul unui bloc de apartamente, inundat în cursul serii trecute. Aici a fost inundată o suprafață de aproximativ 2000 mp, folosită ca garaj. Apa acumulată în urma ploilor abundente a depășit adâncimea de 1 metru și s-au acumulat o cantitate uriașă de apă. Mai multe autoturisme parcate și bunuri depozitate au fost deteriorate.

video în continuare

foto, video: Info Trafic jud Cluj, ISU Cluj

sus(4)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns