taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
hot furt bijuterii

Furtul de 160.000 de lei de la Gherla, nerezolvat după doi ani, ce s-a mai întâmplat între timp

Era acum doi ani, în dimineața zilei de 12 decembrie 2017, când un apartament din Gherla a fost spart. A dispărut, potrivit proprietarilor, o sumă uriașă de bani, 160.000 de lei.

S-au scris știri în ziare, s-au făcut reportaje la tv, s-a făcut anchetă la poliția Gherla, apoi cercetarea a fost transferată la Cluj, la parchet, însă fără niciun rezultat palpabil.

Păgubitul, Ioan Lungu, a anunțat chiar și o recompensă substanțială pentru cei care pot oferi informații în acest caz, a mers în audiențe la șefii mari de la Cluj și chiar de la București, dar nici asta nu a fost de ajutor. Omul a prezentat public și imagini de pe camerele video de supraveghere din zonă, unde apar câteva personaje care ar putea fi suspecte, dar fără folos.

În prima fază, s-au luat declarații, s-au obținut imagini de pe sistemele video din apropiere.

Ioan Lungu spune că sunt declarații de la mai multe persoane, care au recunoscut un suspect în imagini, pe fiul unui preot, elev la un liceu din Gherla. Și de la liceul respectiv s-au obținut imagini video, inclusiv din sala de clasă, unde se observă că elevul sosește cu întârziere la școală în ziua și la ora la care s-ar fi dat spargerea.

Adolescentul respectiv a admis într-o declarație că a cerut și obținut în mai multe rânduri bani împrumut de la diverse persoane, dar că i-a restituit întotdeauna și că nu are nicio legătură cu furtul din apartament.

„Am cerut imaginile de la liceu și înainte, dar mi s-a spus că nu sunt disponibile. După cazul Caracal, am făcut din nou cerere și ca prin minune, am primit imagini, dar acestea nu acoperă întreg intervalul orar în care ar fi avut loc spargerea!”

Păgubitul crede că tocmai banii care i-au fost furați ar fi fost folosiți la plata datoriilor. Omul mai spune că tânărul pe care îl suspectează de implicare în acest caz ar fi refuzat să se supună testului cu aparatul poligraf, cunoscut mai bine ca detector de minciuni. „Tatăl lui este o persoană influentă în comunitate,  de aceea ancheta nu mai înaintează!”, afirmă acesta. Mai mult, suspectează că în toată povestea este implicat încă un tânăr, fiul unui magistrat și aceasta ar fi explicația pentru care cazul bate pasul pe loc.

Ioan Lungu mai povestește că ar fi fost urmărit în urmă cu câteva luni de persoane suspecte, cu mașina, aproape de blocul unde locuiește, fără a putea găsi însă o explicație pentru acest lucru.

Păgubitul știe că pe măsură ce trece timpul, șansele rezolvării acestui caz devin tot mai mic. „Dar știu că bunul Dumnezeu îmi va face deptate. Cine este vinovat, va plăti!”, spune el.

FURTUL ANULUI la Gherla, ENIGMA nedezlegată. După o lună de zile, polițiștii caută încă autorii – VIDEO suspecți camere supraveghere

Furtul anului la Gherla, nerezolvat după un an. Păgubitul are o ipoteză gravă – VIDEO

sus(1)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns